• Kvalitet
  • Kundeservice
  • Montage
  • Kvalitet
  • Kundeservice
  • Montage
  • 100% Dansk ejet

Wincover

Wincover er din ideelle midlertidige vinduesbeskyttelse under byggeprocessen. Vores slagfaste afdækningsløsning sikrer omfattende beskyttelse mod støv, snavs, slag og ridser. Med skræddersyede elementer, der nøje tilpasses dine projektvinduer, garanterer vi ikke kun effektiv beskyttelse, men også en høj kvalitet i afdækningsopgaven.

Skræddersyet og bæredygtig beskyttelse til byggeprojekter

Wincover kan bruges på alle bygningselementer og kan endda kombineres med EasyCovers Glass Cover for at skabe en skræddersyet løsning, der passer præcist til dit projekts behov. Vores gennemsigtige plader lader lyset strømme igennem, hvilket ikke kun sikrer optimalt arbejdsmiljø indendørs, men også skaber en energieffektiv løsning.
Ved at vælge Wincover investerer du ikke kun i beskyttelse, men også i bæredygtighed. Vores produkt er genanvendeligt og kan flyttes rundt på byggepladsen, hvilket gør det muligt at genbruge det 4-6 gange, forudsat at elementerne er ens på projektet. EasyCover tilbyder professionel installation på byggepladsen eller en nem selvmontering for håndværkerne.
Wincover leverer markedets mest optimale beskyttelse af vinduer og døre under byggeprocessen. Vores patenterede løsning er anerkendt som nyskabende i branchen og repræsenteres eksklusivt af EasyCover på det danske marked.
Ønsker du mere information om, hvordan Wincover kan forebygge skader på vinduer og døre i dit projekt? Kontakt os allerede i dag for skræddersyede løsninger og en professionel tilgang til byggepladsens behov.
EasyCover ApS
Bavne Alle 2A, TV
8370 Hadsten
CVR: 43489224
Kontakt os
Kontakt os for den rette løsning til dit næste afdæknings projekt – vi står klar til at hjælpe dig!

Forespørgsel